Aan de bezoekende teamcaptains:

Het komende competitieseizoen speelt u met uw team op de golfbaan van de Waterlandse GC.
De bezoekende teams worden ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee met een lekkernij, waarna wij na het eerste deel van de wedstrijd op basis van wederkerigheid een lunch aanbieden.
Zie voor verdere informatie over de horeca en het voorspelen het aparte bericht van de baandirectie. (onder dit bericht)

Voor de routebeschrijving en verdere informatie over de club en de baan verwijs ik u ook naar onze website www.waterlandsegolfclub.nl.

De starttijden van de competitie wedstrijden op de Waterlandse zijn conform het NGF-reglement:

Vrijdag: Senioren:        10.30 uur / 13.30 uur

Zondag: 36 holes:         09.00 uur / 13.30 uur

Zondag: 27 holes:         10.30 uur / 13.30 uur

Als er vragen zijn kunt u altijd met mij contact opnemen.

Ik wens u en de teams een prettige en sportieve competitie toe.

Namens de Waterlandse GC,

Rene Veerkamp, competitie2020@waterlandsegolfclub.nl

Beste competitiespeler,

In maart, april en mei verwelkomen wij u bij de Waterlandse Golfclub op Golfbaan Waterland Amsterdam, een prachtige 18-holes Championship Course, waar u zult strijden voor het NGF kampioenschap. Wie weet wint u het kampioenschap dit jaar wel op een van onze holes.

Alle informatie benodigd voor de captains/coördinatoren van de teams die op Golfbaan Waterland Amsterdam competitie spelen staat in deze nieuwsbrief.

Het voorspelen voor de competitie 2019:

De eerste teams: Zes spelers, die ook daadwerkelijk aan de competitiewedstrijd deelnemen, van bezoekende teams mogen gratis spelen.

De tijden waarop voor deze afspraak gespeeld mag worden zijn:
Van maandag – vrijdag: voor 9 uur of na 14:00 uur starten
Op weekenddagen/feestdagen: geen mogelijkheid tot spelen voor dit tarief.

Overige teams: Zes spelers, die ook daadwerkelijk aan de competitiewedstrijd deelnemen, van bezoekende teams € 30,- per persoon.

De tijden waarop voor deze afspraak gespeeld mag worden zijn:
Van maandag – vrijdag: voor 9 uur of na 14:00 uur starten
Op weekenddagen/feestdagen: geen mogelijkheid tot spelen voor dit tarief.

Wilt u buiten de aangegeven tijden spelen, dan is dit mogelijk, maar dan gelden de reguliere tarieven minus 10%.

Met de caddiemaster/receptioniste dient van tevoren een afspraak zijn gemaakt over dag en tijd van spelen (020-6361010).

competitieinfo_2

Eten & drinken tijdens de competitiewedstrijd:

Wij ontvangen u met een heerlijk kopje koffie of thee met een lekkernij

***

Voor de lunch kunt u genieten van een heerlijk lunchbuffet.

***

Na het golfen serveren wij een heerlijk 3–gangen diner met de keuze uit vis of vlees voor het hoofdgerecht bereidt door onze chef-kok.
€ 27,50 per persoon.

Wij zien u graag op Golfbaan Waterland Amsterdam en wensen u een fijne competitie.

Met sportieve groet,
Team Golfbaan Waterland Amsterdam & Waterlandse Golfclub