Reacties Jubileum — 11 reacties

1. beter laat dan nooit! Gister zag ik enkele filmpjes van de beide lustrumdagen. Het waren beide fantastische dagen die goed georganiseerd waren. Hulde aan de feestcommissie en alle mensen die hebben meegeholpen om dit feest tot een geweldig feest te maken. Het was super!

2. Beter laat dan nooit. Gister, zondag 7 juni heb ik enkele filmbeelden gezien van de beide dagen. Het was niet of ik de jubileum dagen weer opnieuw aan het beleven was. Een fantastisch georganiseerd feest. Hartelijk bedankt feestcommissie en een ieder die dit feest mogelijk gemaakt heeft.

3. ieder jaar van half mei tot half juni zijn wij een maand op vakantie. Wij vonden het jammer dat we er bij dit jubileumfeest dan ook niet bij konden zijn, (wij zijn dit jaar ook nog eens 25 jaar lid) daarom bedankt voor al die gezellige filmpjes. Op deze manier hebben wij er toch een beetje van mee kunnen genieten.

4. Het waren fantastische dagen. Dank aan de organisatoren, het heeft hen veel tijd en zorg gekost, maar op het resultaat kunnen zij trots zijn. Wij proefden weer de ouderwetse “waterlandse”sfeer. Iedereen leefde mee en genoot van alle smakelijke gerechten.
    Piet Schröder.

5. Twee fantastische dagen. Een pluim voor de organisatoren en begeleiders. Wij proefden weer de bekende Waterlandsfeer. Gezelligheid zonder franje !
    Piet Schröder

6. 2 Heel goed georganiseerde dagen met heel veel golfplezier en met een gezellig eindfeest met een prima band.

De organisatie mag met trots terugkijken op dit jubileumfeest.

Ik vond het wel jammer dat, afgezien van een enkeling, er weinig tot geen oud bestuursleden aanwezig zijn geweest. Ook zij hebben veel bijgedragen aan de vereniging in de afgelopen 25 jaar. Misschien over 5 jaar.

7. Ik ben niet zo’n goede dichter als Henk, maar zo’n prachtig feest verdient toch dat ik er aandacht aan schenk!

Iedereen die zich heeft ingezet voor de organisatie (leden, leiding van de baan en alle personeel) wil ik namens mij en Gerrie heel hartelijk bedanken. We hebben met zijn allen een paar geweldige golfdagen, BBQ en feestavond gehad. Zullen we niet snel vergeten!!!
    Nogmaals dank!!!

8. Ik wil alle mensen bedanken die deze jubileumdagen hebben georganiseerd, het was top.

9. Mensen wat is het gezellig geweest
    Het 25 jarig jubileum feest
    Het was te gek zeg maar uniek
    De wedstrijden het eten de drank en de muziek
    Leuke prijzen alle maal een polo met een WGC logo
    dat vinden Truus en ik helemaal OKIDO
    Marijke Vlieger en Truus speelden degelijk als een rots
    En op hun 1e prijs zijn zij geweldig trots
    Ik zelf kwam pas zaterdag avond op tour
    Na 4 jaar weer eens zonder pijn dansen op de vloer
    Wij kijken nu al uit naar het volgende jubileum feest
    En hopen dat weer te kunnen feesten als een beest
    Mensen die golfen blijven gelukkig heel lang fit
    Dan zijn wij dik 80 maar met heel veel pit
    Mensen het was helemaal voor elkaar
    Over 5 jaar doen wij het weer reken maar

Truus en Henk.

10. Het was grandioos dit jubileum feest met leuke wedstrijden en een uitstekende catering zowel in de baan als bij de BBQ.De zaterdagavond was super gezellig met de prima liveBand Yesz en uiteraard met met onze organisatorvan het jubileum Elias Glas als gast zanger,hulde!!Ook op de zaterdag waren de hapjes weer fantastisch.Hierbij dank ik ook alle sponsoren en alle vrijwilligers die mee gewerkt hebben aan het slagen van het jubileum.