Beste competitie coördinator, captain of competitie speler

In april of mei verwelkomen wij u bij de Waterlandse Golfclub op de Golfbaan Waterland Amsterdam. Een prachtige 18-holes Championship Course, waar u zult spelen voor het NGF kampioenschap. Wie weet wint u dit jaar op onze baan het kampioenschap van de NGF poule, waarin u ingedeeld bent.

Alle informatie over de competitie data, het voorspelen en starttijden op de Waterlandse Golf Baan, staat in deze nieuws brief. Op de competitie dag zal de captain van de Waterlandse Golf Club u ontvangen.

Het voorspelen voor de competitie 2022

Het tarief voor voorspelen is op basis van wederkerigheid. Het tarief wat u vereniging rekent als voorspeel tarief, is het tarief wat wordt gehanteerd op de Waterlandse Golf Baan. Voor starttijden neem contact op met de caddy master (020-6361010) en geef aan dat u wilt voorspelen. De caddy master geeft de beschikbare starttijden door en vraagt naar uw golf club voor het bepalen van het tarief.

Voor de route beschrijving verwijs ik naar de website van de Waterlandse Golf Baan; www.waterlandsegolfbaan.nl

De wedstrijd dagen NGF competitie 2022

De wedstrijd dagen worden gespeeld in april en mei 2022 op de volgende dagen te weten:

Voor dames/heren (36 en 27 holes) op de zondagen 3 april, 10 april, 24 april, 1 mei en 8 mei,
Voor de senioren heren op de vijdagen 8 april, 15 april, 22 april, 29 april en 6 mei,

Starttijden NGF competitie wedstrijden bij de Waterlandse Golf Baan

De starttijden zijn conform het NGF reglement dat betekent dat we starten voor:
de heren senioren op vrijdag om 10.30 uur en 13.30 uur,
de dames en heren (36 holes) op zondag om 09.00 uur en 13.30 uur,
de dames en heren (27 holes) om 10.30 uur en 13.30 uur

Daar er op een speeldag meerdere team kunnen starten op de Waterlandse Golf Baan, bepalen de captains van de Waterlandse Golf Club vanaf  welke hole er gestart wordt (hole 1 of hole 10)

Captain informatie Waterlandse Golf Club

Bent u op zoek naar de informatie van de captains van de Waterlandse Golf Club verwijs ik u naar de pagina Informatie captains Waterlandse Golf Club.

We wensen u een plezierig verblijf en veel succes toe op de Waterlandse Golf Baan,

Met vriendelijke groeten,
Rene Veerkamp, wedstrijd coordinator